2021-08-04 74 浏览
༺ 都佐 ༻∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻∻ ∻ ∻ ∻ ∻ 鲣鱼半敲烧🐟,佢系以刺身嘅方式咁样食嘅👅,旁边嘅酱料有柚子芥末🍊,葱同埋姜蓉,个人就比较钟意柚子芥末🥰,辣辣地配合埋鲣鱼👅,食落一啲都唔腥🤤。大根豚肉煮🐖,外观一般👀,但味道就比到我好大惊喜‼️虽然豚肉吾多😌,但萝卜炆得好入味👍🏻,令人食完一嚿又一嚿👅,好好味😋。塩麹豚肉配酱油蛋黄渍·和风饭团🍙,外观好吸引😍,酱油蛋黄渍吾会好咸😌,好浓嘅蛋香味👅,配合豚肉同饭团一齐食系绝配🥰!加上佢旁边有一个小配菜🤤,就系酸菜!加埋一齐食又系另一个风味✨。鳗鱼茶渍饭🐟,佢嘅茶渍系用绿茶🍵,令人有小清新嘅感觉✨,如果就咁茶渍送饭嘅话就会偏淡😌,但系加埋鳗鱼🐟,有啲鳗鱼汁,就中和返啲味道👅。鳗鱼既肉都好厚👍🏻,肉质弹牙😚。冰瑶咖啡☕️,黎到个时就已经觉得佢好得意🥰,上面一层系泡沫😶‍🌫️,饮落去一开头系甜味😋,之后咖啡味就涌出黎🤤,都几得意😆。Relaxation moment-Germany🍹 ,咁佢嘅材料有好多,包含咗苹果🍎,桃🍑,玫瑰果🌹,向日葵🌻,玫瑰花🌹,茉莉花🌸等等,所以
༺ 都佐 ༻

Relaxation moment-Germany🍹 ,
咁佢嘅材料有好多,包含咗苹果🍎,桃🍑,玫瑰果🌹,向日葵🌻,玫瑰花🌹,茉莉花🌸等等,所以唔止有果香仲会有埋花香🥰。听闻仲有助改善睡眠舒缓情绪嘅作用🛌,适合忙碌嘅香港人🥰。
∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻
餐厅🛎:都佐
地址📌:荃湾联仁街18号地舖
营业时间⏰ :星期一至日11:00-22:00
Follow我哋@foodoirsis 💋带你去到更多打卡嘅地方❣️
用餐优惠
试食活动