2024-01-01
间位于系诺士佛台嘅新酒吧,开业都唔够一个月已经吸引到好多人上黎,又有野食又有酒饮,仲要成个环境弥罩住一仲神秘嘅气氛,紫光灯光嘅衬托下劲符合住"404"嘅感觉。Http 404 $128成杯都好靓好高贵,仲要有玫瑰花系入面。呢杯用berry, bombay gin, Vermouth dry, homemade rose syrup, fresh lemon juice, egg white调制出黎,入口顺滑有d滑身嘅口感同好香浓嘅玫瑰味道,微微地酸嘅味道几开胃,用黎打卡好靓,入落都特别。Error 404 $128呢杯bar signature cocktail有青苹果,Sake,Vodka,酸苹果,Wasabi,鲜柠檬汁,爆炸糖。系一种几特别有惊喜嘅cocktail,入口先系酸酸地,再黎有wasabi微微嘅辛,配埋爆炸糖甜甜地成个味道更加特别。Grill USA Kurobuta Pork Rack with Pineapple $188个猪鞍劲大条劲厚身,黑胡椒盐同埋其他香料嘅调味令到个猪鞍好入味,块猪鞍够腍身切开后d肉汁一路流出黎,入口香而且口感好好。仲有旧烧菠萝,味道香甜水份又
Http 404 $128
Error 404 $128
个猪鞍劲大条劲厚身,黑胡椒盐同埋其他香料嘅调味令到个猪鞍好入味,块猪鞍够腍身切开后d肉汁一路流出黎,入口香而且口感好好。仲有旧烧菠萝,味道香甜水份又多。
Grill Beef & Pork Skewers $198
两条劲大嘅串烧,一条系串烧牛,一条系串烧猪。即烧嘅香味一路飘出黎,d肉汁好多,而且肉量好多又好多旧,两个人食都食到好饱。
Signature shake shake french fries
另外仲有薯条,餐厅仲要比埋6款唔同口味嘅shakeshake粉同纸袋可以shake住玩住食。