2023-06-06
放假衬住天气好带埋个女去西贡行下。搭车个阵揾到哩间餐厅好似好好食,但系见到啲人话要排好耐队,所以都系谂住去到嘅时候睇下情况系点。去到门口见唔系好多人,所以就排下。大概15-20mins 左右就入左去啦。侍员好好,见我地有bb,都问我地需唔需要bb凳。等既过程已经谂好左食咩,最后我地叫左一个牛肩肉番茄酱阔条面,荞麦果仁谷物早餐,French ToastFrench Toast - 有惊喜,外观已经够杀食,点知味道都好正。好香松既多士。满足视觉同味觉享受。荞麦果仁谷物早餐 - 一般正常乳酪既味道,摆盘靓。牛肩肉番茄酱阔条面 - 有点失望,面既质感可以再厚身少少同埋弹牙少少。牛肩肉系肉丝,而佢嘅蕃茄酱喺偏酸型嘅酱。饮品方便都系无特别惊喜。不过整体来讲室内环境同埋职员态度都好好。而且食物质素嚟讲都算系可以。未食过嘅话都可以推介大家想试吓佢嘅多士或者其他包类嘅食物
French Toast
荞麦果仁谷物早餐 - 一般正常乳酪既味道,摆盘靓。
饮品方便都系无特别惊喜。