2020-05-19 310 浏览
<Fresh Fri,还好呢>Knockbox Coffee Company - Set Lunch : Smoked Salmon Salad $82 + Flat White $12 _今日Lunch 行到落旺角小绿屋,次次经过都觉得小绿屋门口巧英伦风同巧文青,今次终于有机会入去试吓☺️,叫咗个Set Lunch - Smoked Salmon Salad 同Flat White ,沙律上枱颜色好靓仔,份量女仔食就岩岩好,面包喺有焗返热嘅,都算脆口,沙律个汁呢带有少少柠檬味,如果菜可以雪冻D就very good ,依家就常温,烟熏三文鱼就正正常常la 。至于杯Flat White 就⋯⋯一般般,奶味唔重,豆味都唔太香,份量都系比较细杯,依个价位喺旺角仲有好多选择🤣🐕
<Fresh Fri,还好呢>

_