2018-09-19
Assembly分上下两层下层就酒吧,好多人饮野都好热闹d而食饭呢就可以系隔黎商厦上 楼上,平日无咩人静静地都几好生日饭如下: CAESAR SALAD 正正常常, 我唔会系到讲菜好鲜甜CAJUN CHICKEN PIZZA细细个咁但系唔算话特别香浓,D芝士多可系可以拉到丝既~唯一不足系鸡肉较少同"鞋"龙虾意大利饭 系最好味既一个DISH , 个汤汁够浓饭够咬口, 龙虾亦有鲜味Buffalo Chicken Wings $98都好辣下, 一定要夹埋D配菜食牛扒都唔错,肉味较浓Mushroom Burger Mushroom 好多汁唔洗成日都系肉, fresh D 亦都系推介之选依到本来咩都OK, 就系最搅笑系一早黎问左有无火焰雪糕, 因为有人生日会叫临尾ORDER时先讲个FREEZER坏左成个月,所以无真系激到我呢... 最后叫左个Grilled Shrimp Poutine 比朋友做生日蛋糕, 真系有点funny不过个Shrimp都几好食比左一个难忘既生日佢都唔错啦~ HAHA
下层就酒吧,好多人饮野都好热闹d
而食饭呢就可以系隔黎商厦上 楼上,平日无咩人静静地都几好
生日饭如下:
CAESAR SALAD
正正常常, 我唔会系到讲菜好鲜甜
CAJUN CHICKEN PIZZA
龙虾意大利饭
Buffalo Chicken Wings $98
都好辣下, 一定要夹埋D配菜食
牛扒都唔错,肉味较浓
Mushroom Burger
临尾ORDER时先讲个FREEZER坏左成个月,所以无
真系激到我呢...
不过个Shrimp都几好食
比左一个难忘既生日佢都唔错啦~ HAHA