2016-09-19 887 浏览
今日行开佐敦, 见呢间fushion菜食评ok,就去试下。8点几去食,一入去就有位,坐底就即刻送左个免费嘅类似墨西哥脆片嘅野俾我地食,略嫌个脆片喊医少少。跟住叫左个尼泊尔饺子,其实如果唔点佢啲酱,佢同普通饺子并无咩分别,不过饺子有肉汁,不过不失啦之后梗系唔少得叫个羊肉玛拉加个千层薄饼啦,唔算好辣,岩哂我,正~之后仲叫左个risotto,系店员推荐嘅,真系几好食估唔到最正嘅竟然系risotto, 啲虾又唔会“梅“,几爽口,值得一试。饮品方面,佢地会系饮品上画公仔有心思试左杯 avocado shake 同mango lassi,唔算好甜,但我个人较喜欢mango, 牛油果用黎做饮品我唔太习惯。食完哂我叫左个心太软冇流心总括而言,呢间小店服务细心,又会经常帮你加水执枱,食物价钱又算平,每人平均都系一百左右,值得一试。
今日行开佐敦, 见呢间fushion菜食评ok,就去试下。
8点几去食,一入去就有位

之后仲叫左个risotto,系店员推荐嘅,真系几好食
饮品方面,佢地会系饮品上画公仔
有心思
牛油果用黎做饮品我唔太习惯。
食完哂我叫左个心太软
冇流心

总括而言,呢间小店服务
,值得一试。
尼泊尔饺子