2024-12-01 79 浏览
最近发掘到一间素食餐厅 「我行我素音乐餐厅」,专门提供fusion素食+生酮菜单嘅Music Cafe🪩。透过社企营运模式去营造一个多元共融之境🌳让不同文化背景嘅人(eg.少数族裔、青年等)都获得就业机会同埋一啲专业培训☕️。「我行我素音乐餐厅」周不时有现场音乐表演🎤🎹🎶,比机会想表演音乐嘅人 嚟到台前发挥自己所长🥁💯推荐美食😋💁🏻‍♀️🔸猴头菇拖鞋包虽然系素肉 但系超有惊喜 超级似真肉仲劲juicy😋必点呀❣️真系好好食😋🔸纯素全日早餐份量好足 所有配搭及酱汁调配都好夹 又有最爱嘅牛油果🥑好新鲜😋🔸粉红色的心意粉(红菜头)呢款好特别 粉红色😍 食落酸酸口味好开胃 不错👍🏻🔸巴斯克焦香芝士蛋糕不得不赞呢件cake 超级好食❣️绝对系一试爱上唔会太甜太漏😋下次仲想试埋其他甜品😍

推荐美食😋💁🏻‍♀️
🔸猴头菇拖鞋包
🔸纯素全日早餐
🔸粉红色的心意粉(红菜头)
呢款好特别 粉红色😍 食落酸酸口味好开胃 不错👍🏻
🔸巴斯克焦香芝士蛋糕