2021-11-29 443 浏览
由佢哋喺古月pop up 已经bookmark 左,但就到而家先试🙈🤣平时好少黎呢个位,cafe 楼底高空间感好足👍仲闻到waffle 啲蛋香好幸福🥰苹果咖哩沾面 $128沾面汤嘅味道bascially 系日式咖哩包个馅🤣好结身好多肉喺底,但我又唔系好食得出苹果嘅存在配左好多𩠌:溏心蛋好完美;五花偏肥,皮𠮶部分好韧咬唔断🙈另外𠮶块似猪颈肉,肉质几好面食到好后面都有少少麦嘅余韵,系偏硬身好冻嘅面,冻到食到一本个汤都冻埋,然后啲𩠌又系冻嘅🙈个人真系唔钟意☹️☹️同埋汤唔够捞面(虽然其实系佢面量多到正常人唔会食得哂🙈但表示我𠮶日2点先食第一餐so💩)前菜首先有一份青瓜蛋沙律开胃,然后沾面跟嘅解腻泡菜都钟意🤩总括而言食物未好食到我会想encore,但好欣赏佢哋嘅创意好多新颖菜式,都再可以试下

苹果咖哩沾面 $128
苹果咖哩沾面

前菜首先有一份青瓜蛋沙律开胃,然后沾面跟嘅解腻泡菜都钟意🤩

苹果咖哩沾面