2022-07-07
早排系铜锣湾发现左间食饭、环境、气氛都唔错既餐厅,衬朋友生日就去试下。星期一至五都各有1个daily specials, 我系星期二晚去既,当晚既daily specials 系Surf & Turf , 原只加拿大龙虾米多🦞+美国黑安格斯牛扒配芝士薯条🍟。我叫个阵睇唔到佢有配芝士薯条,仲另外点左个Fish & Frites( ・᷄ὢ・᷅ ),早知唔叫呢个试多个甜品啦🥲龙虾好好味😋啲肉好弹牙,配埋啲芝士简直perfect match! 牛扒order左五成熟,好嫩好好味🥰炸鱼薯条正正常常啦,真系好饱好饱ε-(´∀`; )甜品方面就叫左Apple Tart Tartin ,热辣辣既苹果批配上冰冻既云尼拿雪糕出奇地夹😍,虽然已经饱到上心口都忍唔住食晒成个批🫣餐厅装修得好有气氛,系铜锣湾、湾仔、中环、北角、观塘、大角咀、将军澳同鲗鱼涌都有分店,下次聚餐庆祝可以encore🤪🤪