2022-09-17
#chuchuinyaumatei—𝗠𝗲𝗻𝘂 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗮𝘆🍪☕️五香肉丁滑蛋花生酱多士糖不甩麻糬曲奇芒椰芝士奶盖戚风蛋糕啡立刻泡泡乐—重新装修既怀旧冰厅😍一直好想黎试试🤭♡五香肉丁滑蛋花生酱多士🥜🍞如果唔系朋友想食 我自己唔会叫🤣本身唔算好钟意五香肉丁🤣但肉丁同花生酱好夹😍配埋滑蛋好正不过食半份都觉得好饱🤔意料之外♡糖不甩麻糬曲奇🍡🍪听名比起柠茶曲奇吸引 但食落就..🥲超级甜 糖不甩甜度还原度好高🥲🥲⚡️♡芒椰芝士奶盖戚风蛋糕🥭🥥戚风蛋糕好松软😍奶盖咸咸地唔会过甜虽然🥭唔甜 但有小丸子mix&match都唔错💫♡啡立刻系coffee➕horlicks🤍细细个好钟意饮好立克💫💫觉得沟埋咖啡个感觉都几好 不过唔系人人接受到🤭朋友觉得味道比较难接受🙈我觉得略嫌太多胚芽🤔饮落唔夹♡朋友杯cokecinno我第一次尝试🤭可乐➕忌廉既不败组合💫不过朋友就觉得就咁饮可乐好饮啲🤣🤣我就觉得忌廉沟忌廉可乐会夹啲🤣—冰厅定期都会转Menu🌸环境真系几怀旧几舒服⚡️唔洗等位如果撞啱Menu系钟意都可以一try🥳—💰hkd $228 w/ no service charge (2ppls💞)📍 大安茶冰厅
𝗠𝗲𝗻𝘂 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗮𝘆🍪☕️
冰厅定期都会转Menu🌸
环境真系几怀旧几舒服⚡️唔洗等位
如果撞啱Menu系钟意都可以一try🥳
📍 大安茶冰厅
G/F, 830 Canton Road, Yau Ma Tei
🌈🥨welcome to follow my foodie ig @eating.chuchu