2018-05-31 1776 浏览
叫左两三款一件一啖既前菜,两个主菜同甜品,唔系太肚饿谂住应该都够两个人分第一件好精致但食完都唔知系咩黎不过又几好食,第二件好香黑松露味又creamy,都唔错..到个主菜pork belly,系香脆既配埋d南瓜蓉几好味但实质只系一件西式既烧肉,份量都好细旧,感觉叫3份就差唔多再试埋个羊肉沙律,个汁有d酸同奇怪,唔系几岩我口味~  最好食系呢个雪糕甜品,倒上热朱古力系个朱古力壳上面慢慢溶开,入面系hazelnut脆粒同雪糕味道其实算特别但佢只系包装到成件事好吸引好精致令你觉得好特别,但每一碟既份量得半只手掌甘大,叫3-4款前菜+主菜同甜品女仔都会觉得唔够食,价钱都算偏贵但感觉用料唔值呢个价钱,黎试一次就够

再试埋个羊肉沙律,个汁有d酸同奇怪,唔系几岩我口味~