2018-11-14 322 浏览
自佢同godiva联乘推出呢个特别版蛋糕之后 每次返工经过A1 bakery都好想买黎试 但一黎次次都迟出门 急急脚返工无时间食 二黎喉咙唔生性 成日咳 衬住今日放假去睇中医 睇完又俾我见到呢间野 个头医生先话要戒甜野冻野 但反正都系咳 唔差在食埋先返去食药 所以最后都系忍唔住买左35蚊一片瑞士卷既size 其实真系几贵 虽然送张买二送一散装朱古力卷 唔算好抵 无乜用 讲返个蛋糕本身 真系好普通 我谂成件野贵在个brand同面头块朱古力 海绵蛋糕无乜味 因为放系雪柜既关系 好似有少少湿总之就无软熟既感觉 个mousse既朱古力味亦唔浓 成个感觉好似食紧平价朱古力mousse咁 入面好似仲有些少朱古力酱 但味道亦系淡到无存在感 整体黎讲 大牌出品 呢个质素完全对唔住个价钱 失望