好味指数😋😋😋回头指数⭐️⭐️⭐️开心指数🤗🤗🤗🤗朋友见呢间楼上Cafe出咗post 讲就嚟结业,就嚟试下...可以用Whatsapp 订位同预订食物,服务态度劲nice 又回覆得快!依家仲有7折,我哋预订咗厨师发板!一入到去先见到一片花海,跟住见到两只好得意嘅猫猫,我帮佢哋改嘅花名系高傲猫同厌世猫😂毛色好靓亦都习惯咗同人玩!试咗觉得系gimmick 大于食物质素类别!服务态度系超好嘅,想打卡嘅朋友可以一试!🍴 厨师发板($198/位)入面有9样食物,跟返人数出分量,每样都系finger food size,有牛油柠檬汁煎带子刺身、香煎加拿大特大嘅虎虾、黑鱼子鹅肝多士、盐水煮荣螺、蒜片配香蒜安格斯牛柳、蟹棒、和风杂菜沙律同埋恋之花烟三文鱼,佢哋好有心思,presentation 好靓,仲可以自选写咩字,打卡十足gimmick!讲返食物,我自己觉得最好食嘅系蒜片配香蒜安格斯牛柳,好香好入味,细细粒唔会「鞋」,黑鱼子鹅肝多士就好香脆,鹅肝都大大旧几厚身!虎虾肉系够爽嘅,有两只系几大只,有两只唔太似特大号!实在地如果只系食呢个系一定唔够饱,食物质素系尚可,属于gimmick 打卡类别!🍴彩虹特饮系
好味指数😋😋😋
回头指数⭐️⭐️⭐️
开心指数🤗🤗🤗🤗
试咗觉得系gimmick 大于食物质素类别!
服务态度系超好嘅,想打卡嘅朋友可以一试!

🍴 厨师发板($198/位)

厨师发板

🍴彩虹特饮系列 - 青(青苹果荔枝乳酸特调)($78)
叫咗厨师发板每位可以半价叫饮品!我叫咗呢个!
都系打卡系饮品,梳打水入面有D罐头生果,上面有支test tube 放咗糖浆,上面放咗花做装饰,饮落系糖浆梳打水,唔太觉青苹果同荔枝味,亦feel 唔到乳酸味咁~

彩虹特饮系列

🍴鲜杂菌鸡粒炒饭($148)
因为大家唔够饱嘅关系,叫咗个炒饭,好普通,有少少唔西式又唔中式,冇咩味咁,如果冇7折系有少少over-priced

鲜杂菌鸡粒炒饭

🍴酱爆鸡翼(免费)
店主送嘅,呢个系我觉得最好食嘅,鸡翼够入味,又香又脆,每人有两只,唯一可惜嘅系我食嘅两只都煮唔熟,只可以食表面那层,食唔到落去!

酱爆鸡翼

🍴日本飘浮云朵蛋糕配手造低糖雪糕($68)
云朵系用椰子mousse 整嘅,中间夹住芒果酱心,有好薄饼底,造型系几靓嘅,texture 上系okay 嘅,味道就正常啦,唔太特别出色!

日本飘浮云朵蛋糕配手造低糖雪糕