2023-06-06 21 浏览
成日问啲friend几时可以再camping 点知佢哋话揾到间露营风餐厅俾我顶瘾估唔到装修又真系几有feel❣️新张优惠套餐 $680 (7折前$972)一眼见到花胶鸡汤每日限量20锅 即刻谂都唔谂就嗌左啦🥢花胶鸡锅(半只)汤底真系劲浓 大大只鸡浸住喺入边 店员叫我地饮返几碗先 饮完都大概会饱左4 5成🤨一开头都唔信点知饮到停唔到 花胶啲胶质煮到完全溶晒落个汤度 浆住个口𠮶种感觉好正 再加上鸡油精华 谂吓都养颜💗滚咗之后会有专人剪🐥剪完放返落去煮多阵 等鸡肉吸收花胶鸡汤 食落更加香滑大概食到7788之后 加入秘制猪骨浓汤开始打边炉🍲肉类、海产、手工饺子、丸类、莱类、杂类生料陆续上枱🥢安格斯牛小排好靓嘅雪花色脂肪分布平均 肉质鲜美滑嫩 牛控见到一定双眼发光🥢中山脆肉鲩鱼片熟左卷起最啱包辣椒或者调味料一齐食 爽脆弹牙 而且份量仲几多添🥢韭菜鲜肉饺劲香韭菜味 唔会话雪过龙有阵冷藏味独特气味喺喉咙度徘徊 草青香好鲜🥢湿炸枝竹枝竹带淡淡黄豆香 就算炸过都冇话好重油味🥢黑白无常手打墨汁丸同墨鱼丸 仲要入面沟埋墨鱼肉一齐整🦑相当弹牙有口感🥢水晶粉即系烟烟韧韧
估唔到装修又真系几有feel

❣️新张优惠套餐 $680 (7折前$972)
一眼见到花胶鸡汤每日限量20锅 即刻谂都唔谂就嗌左啦

花胶鸡锅(半只)

🥢花胶鸡锅(半只)

安格斯牛小排

🥢秀珍菇

🥢莲藕片
即使煮咗好耐都唔会淋啤啤 爽脆口感索索声

2023-05-29
花胶鸡锅(半只)
安格斯牛小排
中山脆肉鲩鱼片