其实好少打食评,但系今日咁啱经过尖沙嘴打完个边炉真系抵赞🥳😘呢到好有香港特色,装修已经好大排档feel,有好多唔同70年代既特色野,例如霓虹灯牌同大花牌等,非常怀旧✨我地一家人👨‍👩‍👧‍👦叫左城寨龙凤鸡煲翅😗个汤滚咗之后,店员会盛好一碗汤俾我哋享用。鸡汤熬制到浓郁金黄,鸡肉嫩滑。滋补花胶及足料排翅另外上,店员会为客人分翅上枱。建议大家先饮汤,再以鸡汤打边炉🤓🤩叫了城寨封门柳。非常嫩滑,而且比较厚身,唔似出面咁薄切切,分量好足👍牛肉肉质feel到系好新鲜同好滑口好软😈牛味都好重🥘海鲜可以试下原只鲜鱿,好大只,劲抵🤪象拔蚌刺身都好鲜甜,够2-3人享用,食到劲爽口。好新鲜冇腥味👍钟意食海鲜既老公食左劲多🤭菜就叫咗野菌杂菜盘,放落汤底非常惹味,好爽甜!吸晒啲汤底煮到淋晒食一流😝菇类,粟米,娃娃菜。全部都好新鲜😚😚一句讲嗮:食材真系好新鲜👍汤底够入味,好足料👍👍好食👍👍👍城寨煲皇地址: 尖沙咀亚士厘道24-38号天星大厦地库A号舖
一句讲嗮:食材真系好新鲜👍汤底够入味,好足料👍👍好食👍👍👍

城寨煲皇
地址: 尖沙咀亚士厘道24-38号天星大厦地库A号舖