星期六日去屯门黄金海岸附近真系好有渡假feel,喺沙滩玩完、朋友揾咗附近一间餐厅食晚饭🥣 我哋专登拣咗坐户外,比较通风又可以睇吓风景,七点打后就开始人多,如果大家想食就要早啲去~估唔到呢间餐厅外表好似西餐,但其实系食中餐㗎,仲有鸡煲食,最惊喜嘅系竟然唔系用电磁炉,而系用炭火烧听朋友讲话呢啲系环保炭,唔会好大烟同埋好大阵味,加上坐喺室外,所以食完鸡煲都唔惊会成身味。鸡煲嘅味道唔错,腌制得非常之入味😋😋 辣度适中,我平时食开五小辣食完鸡煲就紧系要打埋边炉,叫左碟牛肉嚟食,肥瘦适中😋😋 同埋大大碟4个人都好够食另外仲叫咗鸭血、贡丸同埋酸菜饺子🥟质素都OK 唔会失望因为睇到有食评介绍冰火菠萝咕噜肉,好似好正,于是我地都叫咗个试下😋😋 好打卡able同埋系几爽口同开胃,大家都可以试下!同行有大食朋友唔够饱就叫多咗个炒饭食🤣🤣🤣鲍鱼炒饭味道都唔错,清晒👍🏻整体来讲我觉得环境好够chill,放假嚟松一松真系好正☺️☺️💗

另外仲叫咗鸭血、贡丸同埋酸菜饺子🥟质素都OK 唔会失望

• 鸡煲