2024-12-26 0 浏览
今日小熊猫去旅行呀,好赶咁去到机场想快啲食啲嘢就登机~ 俾我见到喺arrival hall 有 Pret A Manger~ 呢间系我觉得可以快靓正之余又健康嘅食物之选🤩 餐厅承诺每日新鲜制造,所以食物质素有保证小熊猫好钟意食佢嘅Yogurt ~今次试咗 Blueberry and apple granola yogurt ~ 呢个Yogurt唔会太甜,上面铺满好多granola同粒粒果肉,有咬口得来又好refreshing 😙好味另外食咗苏格兰烟三文鱼sandwich ~ 中间夹咗好大块三文鱼, 而面包唔厚嘅关系,食落有少少咸😝 餐厅仲有其他汤品或健康食品及饮品选择🤓下次赶时间又想食得健康啲一定要试吓佢哋嘅出品

外卖自取