餐厅: Green Waffle Diner (擺花街)
资讯:

2023-04-27 19 浏览
返咗半日工最期待就系食晏嘅时间☺️同事提议去摆花街嘅Green Waffle,我当然系举脚赞成啦😆☕️鲜奶咖啡➕🥞斑斓班戟想试佢哋嘅斑斓班戟好耐~班戟煎得好软,粉浆加入斑斓调味,香味十足😍 鲜奶咖啡口感非常顺滑,咖啡香味都好浓郁👍🏼一件班戟配一啖咖啡,真系好叹😚🥃斑斓鸡尾酒➕🧇卡津香料鸡肉煎蛋窝夫窝夫叠得高高的,一睇就知好食😋 煎得香脆嘅鸡肉和蛋,以及特别嘅卡津香料,令到成份窝夫味道更多元化👍🏼 斑斓鸡尾酒好特别~估唔到原来斑斓同Rum酒又几夹,大家都系甜,饮落好balance😎食到自己钟意食嘅食物同饮品,真系人生一大乐事😆好彩有Green Waffle,为我哋繁忙嘅工作打一打气,继续再拼搏💪🏼💪🏼

☕️鲜奶咖啡➕🥞斑斓班戟

🥃斑斓鸡尾酒➕🧇卡津香料鸡肉煎蛋窝夫