是日系我们的结婚三周年, 原意系去Ruby Tuesday庆祝食餐饭, 点之见到Groupon做紧HKD398.00 二人套餐(好抵wor). 就决定试下la.当日中午系公司冇乜野做, 就上openrice睇下有冇D comments关于依个团购餐, 点知大部份都系话bad service... bad food quality之类... 所以食之前,我已经同皇后打定预防针...一去到, Reception 带位先生(似系经理), 正面有礼到order时, 外籍小妹超有礼貌餐汤... 系水汪汪左D, 不过味道系ok的, 我饮不完的, 都比皇后KO左Chicken Ceaser Salad... 大盘好味...Side order 加的Nachos, 食唔矖, 要打包主菜 - Ribs 同 Streak, 都唔错, 只系个honey sauce 甜左D 全晚最差就系个Ice cream + Brownie, 卖相100分, 但系旧Brownie硬过皇后条颈(虽然系焗过系热的)

到order时, 外籍小妹超有礼貌

Side order 加的Nachos, 食唔矖, 要打包
2013-01-16
庆祝纪念