上个星期五happy Friday 同同事试新野😎😎😎个地址好易令人搅错,因为隔几个舖位都有个谢斐道482😆😆😆所以大家以四宝食堂隔离做暗号😌😌一入大堂就有靓女问你去边间餐厅,仲帮你禁埋lift😮😮细心位,要赞👍👍见得多传统日本餐厅,见返modern啲既装修,反而觉得好清新🤔🤔🤔我地12点几去到,见到仲有bar枱位,唔系唔坐下吓?!免费见师傅表演㖞🤣🤣🤣打开碗蒸有惊喜,侧边围住葱花(应该系?!)食落唔似出面果d咁,甜椰椰/一味咸,有葱香(应该系?!)有蛋味,望落都开胃d❤️❤️❤️见个个食评都推介十件寿司并,又月头出左粮,就豪气叫左个😚😚😚平时食日本野都钟意食姜丝,但好多都辣/无味,所以好少食晒,但呢度果啲,加左d黄色一丝丝(唔知柠檬定柚子),混埋甜甜地,食完又加食完又加😛😛😛师傅一件一件上,因为好饿,都唔记得边件打边件,但最记得食左心爱既海胆,好鲜甜,入口溶鬼左😝😝😝另外最记得件虾🦐。🦐圆润爽甜,脆卜卜,唔似平时果啲,一食就觉得系冰鲜🤭🤭🤭最后,跟餐有甜品,可以拣雪糕🍦或者蕨饼。其实我好怕日本既甜品,甜到无朋友😓😓见waitress话蕨饼系自家制,就比面试下啦🤫好彩唔太硬唔太甜,真系烟烟韧

最后,跟餐有甜品,可以拣雪糕🍦或者蕨饼。其实我好怕日本既甜品,甜到无朋友😓😓见waitress话蕨饼系自家制,就比面试下啦🤫好彩唔太硬唔太甜,真系烟烟韧韧👍👍👍结果食鬼晒😋😋😋

见隔离枱既鳗鱼丼好肥美,下次要试下先😇😇
2019-11-01