2024-11-19
六点几去已经好多人, 用餐时间为两小时, 我哋拣咗放题A餐《经典 - 三重新鲜刺身江洋盛宴 ($308)》食物种类选择多, 有一系列刺身、寿司、烧羊架、盐烧牛舌、烧菠萝、御品鲍汁烩花胶、粉丝蒜蓉蒸扇贝等等。餐厅亦有自助饮品吧及甜品吧, 提供酒类及非酒精饮品🍺, 甜品方面, 选择真系有好多, 样样都想食🤤, 连Häagen-Dazs同埋Mövenpick雪糕都有! 食日式放题梗系要食咗刺身先!阿根廷赤虾🦐大大只, 啖啖肉, 口感鲜甜爽弹!剑鱼腩刺身细腻柔软!总共食咗三round~寿司方面🍣, 推介火炙焦糖三文鱼寿司、左口鱼边寿司, 好肥美, 前者表面仲有薄薄一层焦糖脆皮!海胆手卷、吞拿鱼蓉手卷细细件, 一口size, 同饭嘅比例啱啱好, 唔怕食完食唔落其他嘢😝~另外仲点咗我最爱嘅牛舌串烧、多汁嘅烧有机菠萝🍍、芝士厚切鳗鱼玉子、微香辣惹味嘅马拉盏炒椰菜苗等等, 呢几样都好值得试吓!最期待嘅环节就系食甜品🤩!Häagen-Dazs雪糕有特别嘅马卡龙口味, 另推介黑芝麻球状雪糕!芝麻味好浓郁, 香滑又有奶香, 而且唔会太甜🖤
食日式 放题梗系要食咗刺身先!阿根廷赤虾🦐大大只, 啖啖肉, 口感鲜甜爽弹!剑鱼腩刺身细腻柔软!总共食咗三round~