2021-05-29
好耐冇去Yoho mall食饭,心思思好想食片皮鸭!7.30pm 去到等13 张枱,好好彩10分钟入得,限聚令最多四人枱,今次唯有手抱BB坐!因为冇东亚信用卡,所以冇考虑信用卡优惠套餐,4 个人叫咗个四人套餐。头盘两个小食,鸡丝粉皮份量都唔细,熏鱼冇乜骨,但系好似唔够汁,比较干同唔够味。炒虾球带子,虾球新鲜大只,加埋翠玉瓜同黄红椒,炒得非常香口,翠玉瓜又够淋。云南火腿云吞鸡,侍应帮我哋分咗5大碗,金华火腿够入味,鸡都算滑,云吞入面够多肉,个汤浓浓火腿味,我哋一家赞不绝口!到主角片皮鸭,最钟意片皮鸭皮同肉分开,钟意边件夹边件,如果多啲青瓜同䓤就好,当然唔少得配角系个酱,我一个人食咗三件今次惊喜系松子菊花鱼,鱼炸得一啲都唔油,底下面块米通香脆,加埋甜酸酱不得了!食咗咁多热气野,想食啲菜,最后上碟系茶树菇小豆苗,非常失望,豆苗超级老,好un...好似吞唔到咁,一啲都唔好食,同埋好淡。埋单仲有四件椰汁糕,味道中规中矩。整体套餐都好抵食,侍应服务态度正常,食饭中途佢又问我哋系咪yuu会员,可以拍佢部卡机储分。
埋单仲有四件椰汁糕,味道中规中矩。