2019-07-25
Happy Friday !!今次约咗中学死党食饭,一于吹下水!就大家放工地点,黎到好热闹嘅尖沙咀食饭!餐厅好有气氛,特别一赞嘅系啲音乐又唔会太大声,唔会倾唔到计。朋友点左迷宫$68呢一杯确cocktail卖相精美就唔使讲,Gin酒同 Lime令到整体感觉好清新,加左茴香又令到整体更有咸香!餐厅有唔少佐酒小食,而且价钱都非常合理,大部份都系$58至$68。一口炸嫩鸡$68炸鸡非常香口,每一粒都系一口份量,而且鸡肉幼嫩多汁!配上沙律酱,非常开胃。海鲜忌廉汁意粉$68意粉以呢一个价钱来讲性价比甚高,忌廉汁好Rich,海鲜有八爪鱼、蚬肉等等,加埋芝士粉,整体感觉丰富。餐厅嘅座位间隔令人感到好舒服,唔会太迫,的确系happy Friday嘅唔错选择
朋友点左迷宫$68
一口炸嫩鸡$68