2023-08-25 27 浏览
呢间餐厅之前已经食过,印象几好,知道佢哋最近转左a la carte Menu,对佢哋嘅食物质素都有信心,所以就再同朋友过嚟整个happy Friday night 今次试嘅新菜式都好好味,好满足:Kick ass wings 呢个鸡翼鸡脾炸得好香脆,咬开鸡肉嫩滑而且juicy,最重要系佢𠮶个自家制蜜糖芥茉酱,夹埋一齐食好邪恶,但味道超夹同好味海鲜大烩饭用料丰富,有青口,大虾,鱿鱼,辣肉肠,车厘茄同洋葱,烩饭用咗鲜甜嘅龙虾汁熬制而成,湿度岩岩好而且食落粒粒分明,入味之余亦都令到成个饭嘅味道提升Madhouse招牌慢煮BBQ猪肋骨份量劲多,有四大条猪肋骨,而且每件都啖啖肉。猪肋骨用慢煮方式烹调,表面微焦烘得香脆,肉质软嫩,加埋秘制BBQ酱劲香口惹味,呢个系必叫甜品系士多啤梨牛奶布甸,牛奶味好香而且布甸够滑溜佢哋嘅手工啤酒都系佢地其中一个signature,款式好多有差唔多30款,我哋今次叫咗店员帮手推介,recommend左两款手工酸啤酒,分别系2号Vault City Brewing同3号Vault City x Amity,两杯都好重果味,而且后者仲有好强烈嘅云呢拿余香,酸酸甜甜咁几

今次试嘅新菜式都好好味,好满足:

甜品系士多啤梨牛奶布甸,牛奶味好香而且布甸够滑溜

佢哋嘅手工啤酒都系佢地其中一个signature,款式好多有差唔多30款,我哋今次叫咗店员帮手推介,recommend左两款手工酸啤酒,分别系2号Vault City Brewing同3号Vault City x Amity,两杯都好重果味,而且后者仲有好强烈嘅云呢拿余香,酸酸甜甜咁几开胃好饮

总括而言餐厅气氛好好,装修靓有大壁画,又坐得舒服,啱晒同一班朋友过嚟轻松吹吓水,同饮吓手工啤