前排朋友生日,1行13个女仔去左TST间the chop house,好味程度9级,辛苦左成个星期紧系要慰劳一下自己,就去左CWB间 the chop house #TGIF可能因为OT走得都已经9点,去到完全唔洗等位就可以坐低,3个女仔叫左5样野~又可能因为冇咩人,叫完野唔流5分钟就有野食,但奇怪第一样系main上次系TST食左一块$3xx -$400既rib eye,入口即溶仲劲"淋",今次道叫一块平一级既steak,差$100真系唔同D,今次硬小小,但食落都算唔差啦跟住就chicken caesar salad同炸鱿鱼圈佢个caesar salad出色之处就系D脆烟肉块,平时食亲都系脆烟肉小小粒,再加埋沙律酱份量岩岩好!!唔知系我记错定系叫错,明明系TST食个间系炸一条条,金黄色,但CWB依到好细粒,仲要见到D油浮晒上面,好麻麻地之后就到佢好出色既carbonara,好creamy,同样地有一块块既脆烟肉,100分!到最后因为girls talk倾左好耐计都未走,再叫多左一个炸甜薯条佢系用甜紫薯炸的,真系好重薯仔唔系粉,仲要热辣辣,都只系$45 (唯一净系记得依个$$ LOL)总

跟住就chicken caesar salad同炸鱿鱼圈

总结系 TST个间好味好多,但位就少D要早D BOOK 位,价钱每人平均都系$200左右,以依个质素同价钱,一定好味过ruby Tuesday啦!
2016-09-30