2018-06-29 82 浏览
好耐无见过班姊妹, 之前又有食过铜锣湾间Mad for Garlic, 觉得好好食, 就推介佢哋一齐去试下奥海城呢间!!同班姊妹真系好钟意食海鲜!!~ 蒜香忌廉汁煮鲜活蓝青口配法包片虽然个忌廉汁唔系太浓, 但系个青口好鲜味好好食😋点埋个包食一流👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻~ Garlic  Snowing  Pizza个Pizza上台嘅时候, waitress刨大量嘅芝士铺喺面😋😋😋虽然已经好多, 但系我同班姊妹都系芝士怪, 觉得可以再加多d😆😆😆Pizza 系薄Pizza, 但系蒜头好香, 加埋芝士一齐食真系好好味, 一个人食咗2块都唔系好够喉!~ 蒜香忌廉汁蟹肉及龙虾肉意粉成个意粉好creamy! 蟹肉,龙虾肉加埋成碟意粉都好好食😋😋😋太钟意食海鲜啦真系!!~ 烤鸡柳配牛油馅角与蒜香乳酪酱食完上面嘅嘢未够喉, 叫多咗呢个沙律, 个烤鸡好香, 牛油馅角同乳酪酱几得意, 第一次食, 都唔错👍🏻

同班姊妹真系好钟意食海鲜!!
~ 蒜香忌廉汁煮鲜活蓝青口配法包片
蒜香忌廉汁煮鲜活蓝青口