2019-01-18 825 浏览
前日下晏同朋友出街想揾个地方坐低倾吓计,咁岩行过Wink见到佢happy hour买一送一嘅优惠好抵。Menu 入面嘅酒$88买一送一既其实一杯都系$40到。仲未行到去侍应已经见到我哋招呼我哋入去,感觉好friendly,𠮶日同我哋系第一台客,所以叫咗饮品都好快上到。 我哋分别叫咗两种饮品,一个系荔枝白酒,另外一个系Gin Tonic! 我推介荔枝白酒多啲!白酒易入喉,加埋荔枝嘅甜味,饮多几杯都得!前提系你唔会醉先,要小心! 因为本身我都好钟意食荔枝,所以我每次黎都会饮呢只荔枝白酒。另外Gin Tonic不过不失啦,要饮我会推介零一间系置地广场入边嘅酒吧。 下次再介绍