2020-11-22 666 浏览
疫情下,想去个酒吧chill下都唔容易,但我呢啲happy hour控点会咁容易放弃,所以转攻酒吧餐厅,既可🍻,又可🌭,一个场搞掂晒!🤗朋友介绍下,今日去左太子一间好似酒吧既餐厅。朋友上次黎过觉得几好,所以作为是日推介🤣。餐厅唔算大,但2️⃣张outdoor枱好吸睛,盲既都睇得出,chill爆,但长期有人,只能食住🍇入餐厅⋯ 入面其实都几舒服,一张好大既bar枱同好有空间感既坐位,一啲唔局促。先黎两杯🍺解解渴,再谂下食啲乜🤔。朋友拣左个蕃茄酱辣肉肠🍕,而我就拣个香肠拼盘。当落单之际,我发现门口其中一张outdoor走左,即刻叫店员转出面先🤩。坐outdoor个feel真系04唔同,爽歪歪了🤪,店员话outdoor可以book,咁就太好了,以后落太子happy hour唔驶再揾地方了🤗。

香肠拼盘
🍅酱🌶肉肠🍕