2023-06-15 131 浏览
返工咁攰,放咗工都好想同朋友chill下~今晚就3条女一齐入咗东涌享受Happy hour🥰🥰 去到Ouzo Bar & Restaurant先发现佢哋个Happy hour真系好happy喔😱😱 11am to 11pm…玩足12个钟😂😂既然要饮酒,当然要叫啲小食边饮边叹啦~我哋拣咗想饮嘅酒之后就决定叫海鲜类小食送饮啦~😝😝 朋友们对饮食都好有要求🤭🤭个海鲜大会系香口嘢,炸海鲜配薯条,正常发挥 🤭 个纽西兰青口有惊喜,我本身系唔多食青口嘅,但呢个味道令我对青口有少少改观🤣🤣🤣 唔小心食咗几粒添~😝如果拣我最喜欢嘅食物,应该就系条盲𫚧鱼扒啦,煎到金香酥脆,加上酸酸辣辣嘅汁真系好开胃~😋😋仲有牛油果沙律同菠菜意大利饺子,都系啲酸酸辣辣嘅嘢,好啱我胃口,边食边饮酒边倾计~现场仲有live band欣赏,两位靓女除咗英文歌了得外,原来中文歌都难唔到佢哋,真系好劲啊~😱正所谓三个女人一个墟,我哋一不小心就叹到happy hour完结时🤣 欢乐嘅时光真系特别快过~希望下次又来叹过😝
返工咁攰,放咗工都好想同朋友chill下~

• Mojito
  • Margarita