2020-09-26
大埔成日都有好多小店做得好出色 今次就揾到间 位置唔起眼 但串烧、晚餐做得好出色既小店😍 价钱唔算太贵 CP价非常高 最适合收工既朋友仔去饮返2杯🍻 虽然铺面唔大 但店内环境气氛好好👍🏻 我同朋友仔叫左2个main course 厚切西冷牛扒拼薯菜同香草牛油烧春鸡拼薯菜 再叫左几款串烧 加2杯苹果酒😆😆 待应好细心 系我地面前开支苹果酒倒落冰冻既玻璃杯 仲要好温柔咁倒唔会撞起晒d泡👍🏻 之后好快就上串烧 有蒙古烧韮菜、厚切牛舌、安格斯一口牛、芝士烟肉大啡菇、串烧鸡髀菇、烟肉金菇、烧鸡软骨、烧猪颈肉串仲有池鱼仔🐟🤤 佢牛舌同一口牛好出色! 好重牛味肉质好嫩 牛舌一串又2大块! 绝对必食! 🤩🤩 佢菇类都烧得好好 保留左大啡菇既水份再配埋烟肉芝士 真系好好味🤤🤤 鸡髀菇又好大只唔会烧到干晒👍🏻👍🏻 炸池鱼 配酒 真系好chill😂 虽然佢系间BAR 但唔会太嘈 好适合同朋友倾下计👍🏻 另外我地仲叫左2个主食🙈 餐厅帮我地安排左食完串烧先上 真系好细心呀😍👍🏻牛扒叫左7成熟 切开唔会太生岩岩好 又唔会完全熟晒👍🏻 烧春鸡好香香草味 食落好嫩仲保持好juice 既肉汁 主食配薯菜有薯条同沙律菜
另外我地仲叫左2个主食🙈 餐厅帮我地安排左食完串烧先上 真系好细心呀😍👍🏻牛扒叫左7成熟 切开唔会太生岩岩好 又唔会完全熟晒👍🏻 烧春鸡好香香草味 食落好嫩仲保持好juice 既肉汁 主食配薯菜有薯条同沙律菜 简直就系大满足🤤🤤