赫德道系近排钟意去的饮酒地方,而今次经过见到开左一间未见过的酒吧叫spades,佢个易拉架写一杯大啤酒加一个小食只需要$78。!~二话不说2个人就入左去试下先。人数只有大约一半人系入内,有电视播体育节目,晚一点还有live band。我地坐左梳化4人位,超舒服地对住电视机。待应都好好待待问要咩食咩,佢都推介左一点小食。最后我地叫左2个啤酒加2个小食。当然我地预左小食真系小食,即谂都系得几件就冇..点知黎都系没想到咁多和吃不完!~好开心见到玫瑰味的啤酒,即刻叫左,超大杯一定饮吾晒。超易入味又吾多啤酒味,反而有浓浓的甜味,本人超钟意!~但男人饮开浓酒就觉得当然吾好味啦。最后真系坚饮吾完…哈哈牛肉球小食:牛肉球好似有少少猪肉,所以食落吾硬好软同味道好浓味但吾咸加上有一些坚辣的咖哩酱汁(但有点杰,点了再吃口感更好更香口),一粒一粒咁食,差不多有10粒咁多。还有4片包可以加上酱汁来吃,食完已经觉得好饱了。但最好快食,因为如果放得太耐,酱汁太杰关系反而令到好滞的感觉同没有咖哩香。鸡翼小食:黎到哗然…都成6﹣7旧鸡翼。炸得香口不在话下,加上香料和炸蒜头碎系上面。没想到咁好味道,但鸡翼都系偏辣但对于我
鸡翼小食:黎到哗然…都成6﹣7旧鸡翼。炸得香口不在话下,加上香料和炸蒜头碎系上面。没想到咁好味道,但鸡翼都系偏辣但对于我地2个钟意食辣的人来说系劲好味道,还要每旧都切好,啖啖肉又吾难食。送啤酒一流。
最后我地坐左3个几钟睇体育节目和live band,之后男人再叫左杯酒饮,最后结帐都系$200左右,超值,绝对会再去的地方。当然要睇happy hr时为系至到9点为止,但如果晚了点都可以同待应倾倾有冇得有此优惠啦!~
2015-09-07
$80 (其他)