2017-08-11
Happy Friday 秘密小花园老友忙到甩碌,作为好友梗系要好好陪佢尽诉心中情,元朗呢间隐世秘密花园,见到门面已经被深深吸引,一入去已经坐满哂人,唔怪得可以开分店啦!只要用心,一定会成功!由于好肚饿,一坐低就极速点左两个餐,带子墨鱼面同比目鱼意大利饭,一颗充满期待既心先黎餐包,餐包脆卜卜,热辣辣,通常食餐包都可以预测到呢间餐厅既食物水准,因为愈简单既野愈睇得出餐厅既细心,大赞!餐厅一早已经坐满哂人,灯饰令整个环境更加浪漫,谈心特别畅快!带子墨鱼面,带子好肥美,好新鲜,咬落去唔会散,煎得香口,加埋鱼子同榛子,简直最佳组合!比目鱼意大利饭真系大师级,唔食哂对唔住自己同厨师,因为真系超好食,有cream既香,浓度适中,唔会好heavy,条鱼好似bb既皮肤咁滑,食多几旧我都觉得可以有返bb肌肤!卖相又靓,又好食,简得无得输!最后送上自家制鲜果茶,一路饮一路谈心,好消暑
最后送上自家制鲜果茶,一路饮一路谈心,好消暑