2015-11-08 916 浏览
快去东京旅行,但个行程度极都未掂,呢个时候,梗系要向姊妹请教。想近近地揾间坐得舒服,兼有wifi可揾资料既餐厅,于是拣左Issy Mason Cafe。其实Issy Mason Cafe系芸芸观塘楼上cafe之中,几具话题性既一间,因为佢标榜有饭食之余,仲有衫卖。咁我地呢d购物狂,箩柚未坐低就走左去睇衫,但d衫真系好把鬼,深水埗长沙湾货色,但卖得劲贵,算,都系返埋位,安份点餐。先黎餐汤同餐包。蒜蓉包患左干硬化症,个餐汤又好稀,两样都麻麻。煎猪扒配薯菜,我觉得个汁好茶餐厅味道,唔钟意呢阵味,好失望。煎鱼比较好,因为皮煎得脆,加番少少分。总括黎讲,食物唔系好好,不过环境系ok既,服务亦可以,人客唔多,想黎hea黎倾计,都算系一个选择,不过我就无动力黎第二次。

煎鱼比较好,因为皮煎得脆,加番少少分。