2022-02-26 84 浏览
𠮶日去大坑嘅目的系要买曲奇饼🍪/冬甩🍩。人气长期高企嘅Cookie Vission最近因为推出期间限定产品再次掀起话题。Match Brioche我无缘试喇,今次买咗两款冬甩同买我最钟意食嘅曲奇饼🍪总括嚟讲呢间店售卖嘅食物味道系偏甜嘅…但系我又好想食👉🏻👈🏻(唯有安慰自己话间唔中邪恶一次都OK 啦)卖相无论曲奇饼或冬甩都精致,外表涨卜卜,再加上款色都唔少,要决定买边款味道真系有难度。我将peanut butter jelly donut翻热食有流心效果,中间啲花生酱流出嘅时候真系好震撼😂😂不过讲到尾我嘅至爱都系抹茶曲奇,里面嘅抹茶酱真系够晒浓郁又带点苦涩味,我已经第三次回购呢款曲奇饼喇😬😬▫️Peanut Butter Jelly Donut (HKD40)▫️Hot Chocolate Donut (HKD40)▫️Matcha Macadamia White Chocolate Chip (HKD50)

▫️Hot Chocolate Donut (HKD40)
外卖自取