2018-01-16 57 浏览
收左工就同同事夹埋,食返餐好既,所以由佢介绍,就黎呢到HH,顺便食埋野先返屋企。呢度都几岩倾计,环境唔错。先来一份蒜蓉炒牛柳粒,咬一咬啰出晒肉汁非常入味,外边被炸蒜蓉粒包围着,口感更博博趣。跟住第一份Fish N' Chips ,喺酒吧食呢美菜系零舍有风味,炸鱼炸到金黄色,外皮够薄,仲好脆口,鱼肉喺里面就好新鲜口感仲好滑添,另外仲有薯条,口感非常好,因为形状系粗条,所以咬落好够味道,而且炸到好趣口添。另外仲有叫一个饭,系软壳蟹意大利饭,软壳蟹口感博博趣,仲炸到超脆,所以可以成只入口食,而蟹味亦都好新鲜够晒鲜甜,意大利饭就好入味,加埋蟹汁喺意大利饭里面,烟烟眼眼,食落就好吸引。最后仲有杂菇薄饼,薄饼入口到够晒薄,一咬落更加觉得出博博趣,较为杂菇上面嘅指示,味道相当夹,而且芝士入口即溶,所以系一份有质素嘅薄饼。