2023-10-01 191 浏览
门口系招牌打卡位 入到店内就木系风格 有望住墙外环境既位置亦有其他位置 今次点左蟹之选🤣全部都好推介好好味🤤味增蟹酱蟹籽蟹肉扁意粉 $138呢个好足料好多蟹酱蟹籽蟹肉!捞埋意粉好creamy好好味好夹 真系每条意粉都有料🤤岩哂蟹控既你😏蟹籽蟹肉炒蛋牛角酥窝夫 $88呢个好出色好脆卜卜 因为系牛角酥特别好味特别酥 d料同样好足料 配埋好饱 比意粉更加好味!更多层次既口感!海盐焦糖鸡翼 $68又脆又甜🤤痴住哂d焦糖无谂过咁好味 仲要系一支骨好方便食 相当贴心☺️鸡软骨饺子 $68第一次食呢个好有口感好好味 又系炸到好脆 配埋个汁完全系绝配!Matcha Latte $48呢个较淡无好浓matcha味 Latte较多比例 唔岩抹茶控既我😆Dirty $40同样较淡 无好浓咖啡味但比Matcha好 水既比例较多 野饮较不推介!整体味道:⭐️⭐️⭐️⭐️

味增蟹酱蟹籽蟹肉扁意粉 $138

蟹籽蟹肉炒蛋牛角酥窝夫 $88