2021-12-25
[ #hightea 好去处].人同人嘅关系好微妙,刻意去经营又未必得到预期嘅效果,顺应自然随而遇安可能会意料之外,缘份来到就活在当下,好好说你好…好好说再见👋.暂且放下平日忙碌感,享受片刻嘅 tea time + Me Time。.中环 Sayhi 再度联乘 2 大人气本土手工甜品品牌 Grandma’s Scone 同 Moono 推出冬日特色下午茶 Snowy 3.3 ($238/位)6款创意咸甜点,当中包括3款人气联乘甜点以及4款创意咸点,包括Grandma scone、Moono 豆奶雪球、Moono 马卡龙、香葱煎蚝小薄饼、香煎带子红烧肉、仲有清新开胃嘅芥末八爪鱼沙律同黄金咸蛋黄薯条🍟.当中邪恶嘅黄金咸蛋黄薯条不得了!!!咸香松脆好食到停唔到口,愈食愈起劲😋 肉厚鲜甜带子嘅岩晒我胃口👍🏻甜点都唔错喔~相约好友知己来享受一个悠闲下午都系唔错嘅选择💗-Say Hi地址:中环士丹利街11号3楼.Say Hi Bar & Dining@sayhi_hk.#SayHi #Flawless3.3 #Personalisedcocktail#圣诞下午茶 #Snowy3点3#Grandm
人同人嘅关系好微妙,
刻意去经营又未必得到预期嘅效果,
顺应自然随而遇安可能会意料之外,
缘份来到就活在当下,
好好说你好…
好好说再见👋
暂且放下平日忙碌感,
享受片刻嘅 tea time + Me Time。
6款创意咸甜点,当中包括3款人气联乘甜点以及4款创意咸点,
香葱煎蚝小薄饼、香煎带子红烧肉、
仲有清新开胃嘅芥末八爪鱼沙律同黄金咸蛋黄薯条🍟
愈食愈起劲😋 肉厚鲜甜带子嘅岩晒我胃口👍🏻甜点都唔错喔~
相约好友知己来享受一个悠闲下午都系唔错嘅选择💗
Say Hi
地址:中环士丹利街11号3楼
Say Hi Bar & Dining
@sayhi_hk
#圣诞下午茶 #Snowy3点3
#GrandmasScone #Moono
#sayhi2someone #Christmas #TeaSet
#hkfoodie
============