特别推荐大家✅Samosa Chaat✅Keema Pau✅Tandoori Cobia✅Masalewali Chanp✅Mughal Room Makhani✅Garlic Naan✅Sticky Toffee Pudding《Samosa Chaat》️佢个咖喱角唔系我哋平时食开脆𠮶只🔺😌,依只系松化,外层系轻微脆口,入面有d绿色薯仔几软身,个酱汁酸酸甜甜,又有石榴,加埋香料味几开胃😋,做前菜啱晒😎建议可以食完咖喱角,用naan🫓嚟点呢个汁,都 好match好好食🥰💰$198《Keema Pau》️个包好香牛油味,热辣辣带脆🔥🍞,配埋特制嘅咖喱羊🐑,同包嘅牛油香互相辉影好正🧈,会食唔停口建议可以加埋洋葱粒🧅同青柠汁落去,可以解漏、味道又更丰富👄💰$228/2 pcs➕💰$18/pcs《Tandoori Cobia》️好滑个鱼🐟,肉质比较实,唔会散开晒,不过又好嫩,外层烧得好香脆食落去脆卜卜🔥,会带少少焦香同烟韧😈,浓度啱啱好,鱼肉仲好juicy😋,味道系酸酸地嘅香料味但又唔会盖过鱼嘅鲜味,食到鱼味,又唔腥,好值得食👍🏻另外,仲有个好特别嘅酱汁,配鱼食系另一种味道,入面嘅蕃茄系好甜🍅,好
特别推荐大家

《Samosa Chaat》
💰$198

Keema Pau

《Keema Pau》
建议可以加埋洋葱粒🧅同青柠汁落去,可以解漏、味道又更丰富👄
💰$228/2 pcs
➕💰$18/pcs

Tandoori Cobia

《Tandoori Cobia》
另外,仲有个好特别嘅酱汁,配鱼食系另一种味道,入面嘅蕃茄系好甜🍅,好似我咁☺️
💰$428

Masalewali Chanp

《Masalewali Chanp》
️呢个烧羊架🔥🐑,外层烧得微脆,好有焦香同食到d香料味,好香好,夹羊嘅骚香👀,里面羊嘅肉质冇烧到过熟,食落好嫩口、软淋,唔会韧🤤
虽然价钱有d进取🤑,但个份量好多,建议几个人share食,如果唔系会眼阔肚窄食唔晒😮‍💨
💰$998

Mughal Room Makhani

《Mughal Room Makhani》
️食印度嘢,梗系要叫咖喱❗️最可以睇到餐厅嘅级数😌,呢个咖喱我几满意佢浓郁嘅咖喱味👍🏻,但整到唔会好辣,可能要就返香港人嘅口味,鸡肉好嫩配埋naan一流🍛🫓🤩
💰$278

Garlic Naan

《Garlic Naan》
️Naan一定要嗌嚟点咖喱🫓🍛,本身都好够味,蒜味好香🧄,有少少香草🌿,个nann即整热辣辣,好烟韧但唔会好干,可以试咗就咁食先都好好食,再点咖喱食🤤
不过如果想再重d咖喱味,可以拣💰$88 Butter Naan🧈🫓,冇咗个蒜味就可以专注食到个咖喱味
💰$98

Sticky Toffee Pudding

《Sticky Toffee Pudding》
️唯一一个甜品,就系香蕉🍌topping嘅Sticky Toffee Pudding🍮,香蕉味都几出,pudding入面好湿润又热🔥,加埋雪糕🍨❄️一齐食,又热又冻好正,少少偏甜但系接受到,而且唔会觉得腻,整体系好食🤤
💰$158

*建议大家食Lunch☀️,Dinner要每人最低消费$800🤔,Lunch食冇🤗
**上New Punjab Club嘅website就可以book位📱
***花生系送嘅小食🥜,都好食,好脆,酸酸辣辣咁🌶😋
Samosa Chaat
Keema Pau