2024-01-24 140 浏览
昨晚同朋友去咗SIDEKICK BAR食晚餐,感觉就噉噉,冇乜特别突出,但都冇啲乜大问题。服务态度几好,环境都算舒服。我哋点咗几道招牌菜,首先系烤猪肋排,肉质鲜嫩,烤得啱啱好,配上特制酱汁,味道层次丰富,真系唔错。但价钱稍贵,性价比一般。之后我哋试咗千层面,层次分明,味道浓郁。每层都夹咗浓郁奶酪同肉酱,意大利风味做得好好,味觉同视觉都满足。仲有,我哋点咗杯Cuba Libre鸡尾酒,味道清新爽口,酒香同青柠味好夹。其他饮品都几有特色。不过,整体嚟讲,SIDEKICK BAR嘅价钱偏高,分量比较细,性价比唔算高。环境方面都欠缺啲特色同个性。总括而言,SIDEKICK BAR喺菜品同鸡尾酒方面表现唔错,但价格同氛围方面仲有进步空间。下次会唔会再去,就要视乎情况啦。