2009-10-30
(1) 士多啤梨奶昔 = 卖相一般,士多啤梨浆大少,但味道唔错。[好](2) 冰镇朱古力 = 味道唔错,相比有冰嘅冻朱古力好味,但要加五蚊。[好](3) 黑松露酱告拿鱼蘑菇 = 卖相麻麻,啲吞拿鱼好干又好腥。(4) 千岛酱PIZZA = 卖相麻麻,完全唔会觉得𠮶只系蜘蛛啰。味道就一贯水准。(5) 士多啤梨班戟 = 卖相完全唔得,唔知似乜。几块班戟厚过千层面,而且系唔熟𠮶只,再加咗啲唔知咩味嘅汁,湿淋淋,一入口即吐!(6) 木糠布丁 = 卖相普通,但味道唔错。[好]原本成餐饭都冇咩问题,系个甜品"士多啤梨班戟"真系好唔得。我哋只系喺自己位倾计话唔好食,冇食到。有个女侍应行过听到,好好人咁主动攞走碟嘢话同我哋跟跟(并唔系我哋要求)。点知转头有个恶相女侍应攞返同一碟嘢埋枱问我哋咩事。语气同态度都唔好。我哋话佢知啲班戟好厚,好似唔熟嘅粉皮咁,唔好食。但佢竟然好似拗交咁话啲班戟系咁,只系雪过,冇问题。心谂,你想点呀?我又冇话投诉又冇话要换,只系你问我,我答你咋㖞,你咁恶死做咩呢?之后佢仲串咀问换过木糠布丁比我哋,但我哋冇要,净系叫佢攞走碟嘢就算。转头又有个副经理埋枱又问我哋咩事,不过佢态度好好多
(3) 黑松露酱告拿鱼蘑菇 = 卖相麻麻,啲吞拿鱼好干又好腥。[差]
(5) 士多啤梨班戟 = 卖相完全唔得,唔知似乜。几块班戟厚过千层面,而且系唔熟𠮶只,再加咗啲唔知咩味嘅汁,湿淋淋,一入口即吐![劲差]
(6) 木糠布丁 = 卖相普通,但味道唔错。[好]
转头又有个副经理埋枱又问我哋咩事,不过佢态度好好多。倾完佢仲写低我哋嘅意见,自己走去厨房试食。
埋单走𠮶时,其他侍应都有讲多谢或者BYE BYE。唯独𠮶个恶死嘅女侍应,同我迎面行过咩都冇讲但居然仲怒啤我一嘢。
我成日都去呢间PIZZA HUT食,都系第一次遇到态度咁差嘅侍应。如果下次再去再见到佢,我一定记低佢个名。