🍴 [ 𝐒𝐞𝐭 𝐃𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫 𝐟𝐨𝐫 𝐓𝐰𝐨 | 𝐇𝐊$𝟑𝟔𝟖 ]🥗 < < 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐫 > >▪︎精选餐汤▪︎白鳀鱼茄子蓉多士▪︎意大利风干火腿拼盘🍝 < < 𝐌𝐚𝐢𝐧 > >▪︎炭烧安格斯封门柳配烧汁薯条 (+HK$90)▪︎波士顿龙虾意粉 (+HK$100)☕️ < < 𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞 𝐨𝐫 𝐓𝐞𝐚 > >▪︎Hot Uji Matcha Latte (+HK$18)▪︎ Iced Apple & Hibiscus (+HK$18)二人餐基本选择就$368,我自己想食好D就可以按个人选择升级主菜。🌟🌟 波士顿龙虾意粉有惊喜,波士顿龙虾啖啖肉,肉质几弹牙。意粉都几有诚意,用上手工意粉,所以颜色比较鲜艳,而且面身都会带点蛋香,相对有咬口。酱汁调味鲜甜,唔会好死嘅番茄酱味。🌟🌟 抹茶茶味几突出,而且几滑身。配上龙嘅拉花嘅小心心思 (🤣 如果无睇错)。--🦑 [ 炸鱿鱼圈 | 𝐇𝐊$𝟖𝟖 ]估唔到小食好有惊喜嘅选择,呢个价钱份量十足劲大盘。新鲜热辣食,香脆够邪恶。但份量始终多,所以食到尾都觉得有啲腻。

🥗 < < 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐫 > >
▪︎精选餐汤
▪︎白鳀鱼茄子蓉多士
▪︎意大利风干火腿拼盘

🍝 < < 𝐌𝐚𝐢𝐧 > >
▪︎炭烧安格斯封门柳配烧汁薯条 (+HK$90)
▪︎波士顿龙虾意粉 (+HK$100)

☕️ < < 𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞 𝐨𝐫 𝐓𝐞𝐚 > >

Hot Uji Matcha Latte