2022-08-10 13 浏览
Muze Mozz太子酒吧街一向都好多不同酒吧及餐厅,最近发现一间新开嘅特色酒吧餐厅,主打fusion菜,又有啲似tapas bar有小食提供,但同时又有mains,适合朋友聚会泰式柚子肉碎生菜卷 - 见到都几多人推荐呢款,夜晚谂住食啲light啲嘅,我地都嗌左一份,好fresh,感觉似越南春卷,但系馅料系肉碎加埋酸甜嘅柚子经典美式水牛城鸡翼 - Classic happy hour food ! 一份有六只嘅Buffalo wing,酱汁好惹味,配埋西芹条,同埋新鲜沙律菜加黑醋汁,减少罪恶感~泰式咖哩蟹肉他他配薄饼 - 呢一碗满满嘅泰式咖哩蟹肉他他,配埋酥脆薄饼充满东南亚风情,蟹肉他他入面除左蟹肉之外仲有好香嘅香茅、柠檬叶、蕃茄等泰国香料做成嘅咖哩Siesta - Muze Cocktail, a hot summer night is best for cocktail! Gin, lychee, passionfruit, elderflower, lime,一款好适合夏天嘅cocktail,酒杯上仲有一串好靓嘅荔枝Muze Mozz系我最近试过一间无论酒定系食物都做得好好嘅酒吧
Muze Mozz

Siesta

Muze Mozz系我最近试过一间无论酒定系食物都做得好好嘅酒吧餐厅,各方面都balance得好好,下次期待试佢嘅西班牙/法式菜式~

#muzemozz
#hkbar