2022-11-17
呢间超级人气韩式pizza炸鸡店,我系佢嘅fan, 黎亲Hysan Place 就一定会帮衬Pizza Maru 😌1. 韩式烧肉pizza 一定一定一定要叫特色手工批边,我嘅至爱系金芝边,超级无敌非常推介!咩系金芝边呢?金芝边就系有韩国特色嘅番薯慕丝,配上两款香浓美味嘅芝士, 烤成香脆美味双重口感嘅Pizza边😚😚😚如果你系芝士迷,亦钟意番薯香滑嘅味道,你就一定唔可以错过呢一款金芝边啊!推介指数:😋😋😋😋😋(5个😋为满分)2. 泡菜海湾芝加哥(蜜糖杏仁边)呢款芝加哥pizza最岩贪心既你,因为佢有超级丰富既配料,松软既批底,香浓既酱汁,简直食出韩式美食新境界😍😍😍推介指数:😋😋😋😋😋(5个😋为满分)材料包括双倍马苏里拉芝士、芝士条、忌廉芝士慕丝、炒洋葱、蘑菇、鲜虾、蟹柳棒、菠萝、粟米、火腿、杏仁、蜜糖、灯笼椒、意大利香芹、牧场酱、泡菜蛋黄酱。啖啖都系配料,我自认系贪心既吃货,食呢个pizza真系大满足呀🤗🤗🤗3. 蜂蜜牛油秘制炸鸡炸鸡炸得非常之香脆,热辣辣,内里非常Juicy,充满肉汁,肉质嫩滑,配上蜂蜜牛油,一啖接一啖,令人食到停唔到落嚟!推介指数:😋😋😋😋😋(5个😋为满分)最后要
1. 韩式烧肉pizza
推介指数:😋😋😋😋😋(5个😋为满分)
2. 泡菜海湾芝加哥(蜜糖杏仁边)
3. 蜂蜜牛油秘制炸鸡
推介指数:😋😋😋😋😋(5个😋为满分)
最后要提提大家如果你系walk in,记得要食晚市嘅早场6:00pm ,否则你都一定要等好耐好耐先有得食咁好味既pizza啦!🤗