2024-08-02
钟意食烧肉?定钟意打边炉先?𝚆𝚑𝚢 𝚗𝚘𝚝 𝚋𝚘𝚝𝚑?!正所谓一分钱一分货,CP 值绝对高嘅日式放题 烧肉店,佢唔单止有得任食鹿儿岛萨摩和牛嘅烧肉🥓,仲可以涮涮锅🍲 一个价钱有两种享受,想点食都得😌极力推介「牛舞」🥳𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ我哋平日晚上时段,点咗最丰富嘅「萨摩和牛放题」HK$568, 可以任食120分钟🤩仲送咗个萨摩和牛拼盘添😋:萨摩牛牛肋条,萨摩牛牛肩胛薄切,萨摩牛牛肩胛,萨摩壶渍牛肋条, 萨摩牛和牛粒呢个餐仲有141款肉类,而且质素都好高❣️小妹最爱 萨摩牛牛肩胛,无论烧肉定系涮涮锅都好美味,充满油花,入口即溶,真系食多多都唔怕🤭另外任食海鲜种类都好多,有🦀甲罗烧,🦐虎虾,蒜香牛油帆立贝,韩国嘅蚝🦪,鸡泡鱼干仲有矶烧鲍鱼添啊🤩而打边炉唔止要不停落萨摩牛,记得要点花胶芝麻软绵绵,又好入味👍🏻餐厅除咗有火锅配料自助区,仲有多款甜品同埋饮品任饮!日本放题可以一个价钱,任食鹿儿岛A4萨摩和牛 , 仲可以烧肉+涮涮锅两种食法,啱晒我地钟意食和牛嘅人啦🤭
一个价钱有两种享受,想点食都得😌
极力推介「牛舞」🥳
𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍