放题相信大家都食唔少,要计埋地点就脚、坐得舒适、仲可以一班朋友任饮任食吹水,推介必选「旺角极尚大喜屋」🍣🥳🥳🥳我哋平日8:30PM后入座 超抵食,人均HK$298 咋,已经有无限任饮任食❣️ 除咗汽水,果汁之外,仲有好多酒类饮品:清酒、梅酒、啤酒,仲有罐装Sapporo、烧酌,岩晒倾计聚会🤭 不过小妹钟意饮佢嘅茶系同珍珠奶茶😋𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍讲返重点先😙 小妹拣放题一定睇佢刺身种类先,呢度都算好多款,我点咗🦀长脚蟹,北寄贝,赤贝,🦐甜虾,🐟池鱼,三文鱼,等等!极尚大喜屋嘅刺身真心已经算不错,够晒新鲜,仲有我最爱嘅贝类,好够爽弹😋海胆寿司🍣都系必叫回本之选🧡 虽然海胆系寿司类要跟饭😂 不过唔算太大件饭,我都食咗好多件海胆寿司同吞拿鱼腩蓉寿司好鲜甜美味 唔错👍🏻熟食唔只有好多款串烧🍢,天妇罗,蒸笼点心,乌东,仲有红烧乳鸽,椒盐濑尿虾,蒜蓉粉丝蒸扇贝,烧生蚝🦪,花胶鲍鱼等,每样都好出色惹味,真系会惯住食都影唔晒d 相,熟食系热食最吸引架嘛,你懂的🤭钟意榴梿嘅朋友唔好错过啦,呢间都算多款式,不过小妹唔太好,只系帮佢打卡姐🤣女仔最爱梗系甜品啦😋 多款数唔尽雪糕饮食,仲有滋补美颜「极尚

𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍

海胆寿司🍣都系必叫回本之选🧡

女仔最爱梗系甜品啦😋 多款数唔尽雪糕饮食,仲有滋补美颜「极尚椰皇燕窝蛋白」,真系食到好满足啊🥰