行开尖沙咀THE ONE见到间好抵食日式火㶽🍲放题「🐮牛気」,难得收早可以早食唔洗等位,即刻冲去拎位🤣🤣我哋拣咗Level 4任食澳洲谷饲黑安格斯🥓+ SRF美国极黑牛🥓 仲有任食海鲜🦐都系$338/位咋(90分钟)依家仲有「🍓草莓粉红祭」,有好多款士多啤梨嘅特色美食任食,即刻心心眼😍💙Lv 4 澳洲谷饲黑安格斯牛🥓+ SRF美国极黑牛🥓 + 海鲜放题🦐🩵食肉控今次真系不得了,太多款选择,净系牛都有6款喇。以我哋牛控嚟讲,呢间算高质素任食店,牛嘅肉质都软嫩又有口感,小妹最钟意又encore 咗好多次嘅系黑安格斯牛🥓好好味啊😋 今次仲有幸食咗「日本 A4 九洲和牛肩胛」肉眼🥩, 油花分布均匀,入口好细腻,超赞👍🏻🩵仲有海鲜都系任食㗎🤭 有养颜花胶🥰,又有原只鲍鱼,仲有帆立贝同大海虾🦐,样样都吸引,打边炉点可以少得海鲜㗎😚💙餐厅除咗QR code 自助落单选食物外,仲有自助区可以自行挑选火锅配料,又有多款蔬菜🥬🌽,佢仲有🐧企鹅墨鱼丸添,劲可爱啊🥰另外,餐厅都设有熟食区:中华风🐷豚足煮物,梨山骨等,仲有木瓜雪耳糖水添啊,多到肚仔都无位再食🫣下次真系要lunch 已经空肚准备大餐🤭🩷草莓粉红祭

🩷草莓粉红祭🍓
甜品对于我系有另一个胃🤭好好品尝自助区多款草莓甜点,有草莓吉士泡芙丶卷蛋丶大福,最紧要系😳可以自己吱草莓牛奶冰淇淋🍦
⭐️提提你 草莓雪米糍系要QR code 落单🤭

一餐超满意,抵食又质素高嘅日式放题,真系要再约一班朋友嚟happy🍺

📍 牛気 (The ONE) (尖沙咀)
📞 22951833
尖沙咀弥敦道100号The ONE 4楼L404-L405号舖