2023-06-05
呢间系专卖西班牙油条,有原味Churros同糖衣Churros,亦都有Churros新地杯,配搭非常多。卖相仲好IGable~ 佢地最近系北角有分店,又多咗个地方食Churros啦。尖沙咀分店亦有有几个座位可以系入面食Summer set 2 $118🌟开心果脆脆 🌟榛子酱配香烤榛子碎 🌟焦糖布甸 🌟柠檬批 呢个set好抵食,一份可以自选四种口味糖衣Churros。我就最钟意开心果脆脆口味,Churros表面淋满开心果酱,再洒上粒粒开心果碎,食落好香脆有口感,开心果味浓郁。榛子口味同焦糖布甸会比较甜,柠檬批酸酸甜甜。Churros松脆,最好就一炸起就食,呢个时候口感最好🌟𝑹𝒂𝒊𝒏𝒃𝒐𝒘 𝑺𝒖𝒏𝒅𝒂𝒆𝒔 $68好IGable 既一款甜品,Churro上沾满红、黄、绿、蓝、紫色砂糖,好似彩虹咁好colorful,雪糕淋咗好多士多啤梨酱,再加上彩色既麦片,味道唔算好甜,增加口感,Churro好松脆,配埋雪糕一齐食一冻一热,冰火交融。不过都建议坐底食,唔会整到成手都系
Summer set 2 $118
🌟开心果脆脆