2023-05-24 29 浏览
一早已经听过呢间靓靓楼上西餐厅🧚🏻今日就特登同闺蜜上黎打卡👧🏻👧🏼一入到门口就见到佢盏signature既月亮灯🌙可以坐系上面影女神相🧚🏻‍♀️成间店既色tone都好靓好啱打卡 ✨但估佢唔系得个样📸连嘢食都咁好味💗我地首先叫左个西班牙火腿肉拼盘🌟摆盘好靓💕火腿跟哈密瓜一咸一甜既搭配真系好经典🥴我地仲叫左个经典西班牙辣肉肠蛋饼当main dish share✨蛋饼蛋味好重🍳个汁都好好味🤤同辣肉肠出乎意料地夹💘最后当然唔少得甜品啦✨个Oreo忌廉牛角包窝夫真系好好食😚外脆内软既窝夫搭配忌廉同Oreo碎简直一流🧇好啱我地两只钟意甜嘢蚂蚁人🍬虽然只系叫左三个菜但嘢食分量好够🥰我地两个女仔已经饱嗮🤰🏻影到靓相又食到好嘢🧜🏻‍♀️下次再带其他friend过黎先💕