2024-05-04
🤩Impossible Impossible 难以置信地美味😋Outback Impossible Burger 嘅植物肉汉堡🍔,无论系质感或味道上都可以跟真正嘅肉汉堡媲美😌而且有丰富嘅蛋白质,并且较低嘅饱和脂肪&胆固醇含量,绝对系一个更健康&环保嘅选择👍🏼👍🏼IMPOSSIBLE FOODS首办「品尝不可能」摄影比赛 📷🙌大家都一齐参加比赛啦⋯⋯⋯ 🎉参赛即有机会赢取全新 iPhone 15 Pro🎈❤️当然唔少得我最爱⬇️⬇️✨烤猪肋骨鸡搥芝士薯条拼盘 猪肋骨&鸡搥都烤得啱啱好,肉质鲜嫩多汁,外皮酥脆。加上浓郁嘅芝士薯条,好juicy 〰️✨美国精选肉眼牛扒牛肉质地细嫩,有丰富的肉汁,仲保持咗原汁原味嘅肉味〰️ 一提系Outback最出名的黑糖麦包, 香甜浓郁,松软细致🤤而家仲可以外卖回家食🫶🫶 好贴心😘#TasteTheImpossibleHK@impossible_foods@outbacksteakhousehk🤩Impossible Impossible 难以置信地美味😋
❤️当然唔少得我最爱⬇️⬇️
✨烤猪肋骨鸡搥芝士薯条拼盘
✨美国精选肉眼牛扒
牛肉质地细嫩,有丰富的肉汁,仲保持咗原汁原味嘅肉味〰️
#TasteTheImpossibleHK
@impossible_foods