2021-05-11 311 浏览
今日难得放半日假同妈咪去左尖沙咀行街食饭,平时同妈咪食嘢唔系饮茶就系饮茶🤣想带佢去间潮啲嘅餐厅打下卡食下嘢,所以最后带左佢去Mamaday食😋呢个Pizza真心觉得特别得嚟又好好食,最想赞嘅位系蟹肉一啲都唔吝啬,啖啖都食到好香嘅蟹肉味👍🏻同埋咸蛋味无谂过系咁夹😽好jeng!!已经谂住下次要再encore~至于牛扒就无得拣几成熟,味道不过不失,但以唔系专食扒类嘅餐厅,我觉得已经做得唔错,食再有啲滞嘅时候仲可以食侧边啲红莓,赞😻😻呢件蛋糕妈咪系超赞好,第一紫薯味系一啲都唔假🤣食得出系真紫薯,中间白色果层有啲豆腐味,唔肯定系咪豆腐🤭但mix埋紫薯一齐食一啲都唔漏,真心值得一齐😍
好邪恶既咸蛋牛油果蟹肉比萨咩叫减肥

美利坚合众国草饲牛扒扒扒